Az LV BET egy nagyon új online kaszinó, amely megtette a magáét, hogy olyan klub legyen, ahová a játékosok özönlenek. A klub portáljának megnyitásakor a srácok egy elegáns üdvözlő oldalt látnak egy bónuszcsomaggal. A különböző kreditek és bónusz pörgetések segítségével minden nemrég regisztrált erőforrás tag még több izgalmat és intenzívebb játékélményt élhet át. A szolgáltatás elérhető és legális a fehérorosz, orosz és minden más országból érkező résztvevők számára, és támogatja a különböző pénznemekben történő befizetéseket és kifizetéseket is.
LV Bet online kaszinó szerencsejáték portfólió
A klub több száz játékot kínál, köztük rengeteg játékgépet, készpénzes opciókat és élő asztalokat. A klub erőforrása különböző üzemeltetőket használ, akik már évek óta dolgoznak a szerencsejátékok szórakoztató piacán. Itt reális a következő fejlesztő szervezetekkel találkozni:
– Goldenhero;
– PlaySon;
– Arisztokrata;
– Silverblack;
– 1×2 játék.
Annak érdekében, hogy egyszerűsítse a keresési formát az eladók között, az üzemeltető többek között bevezette az összes eladó részletes felosztását bizonyos számú kategóriába:
– rések;
– egyszerű játékok;
– élő kaszinó;
– progresszív jackpotok.
A kaszinó közel 700 új játékot kínál. Híres és népszerű nyerőgépek, valamint progresszív jackpotokkal rendelkező változatok állnak rendelkezésre. A játéklehetőségek között szerepel a 7th Heaven, a Titan’s Rising, a Wildfire Fruits, a Gladiator, a House of Fun és a Big Bad Beasts. Vannak klasszikus asztali játékok is. Itt kattinthat és játszhat rulettet, blackjacket és baccaratot. Annak ellenére, hogy a hangsúlyt az árusokra helyezik, az LV BET az élő osztós asztalok nagy választékát is kínálja. Az élő Magyarország magyar játékosoknak www. LVBET.hu közé tartozik a Monopoly Live, Dream Catcher, Holdem, Blackjack VIP, Auto Roulette, Blackjack.
Sok online kaszinóhoz hasonlóan az LV Bet is 128-SSL titkosítást használ a felhasználói adatok ellopásának megakadályozása érdekében. A klub csak 18 év feletti fiúknak és lányoknak szól.

LV BET kaszinó bónuszok
A klub számos bónuszt kínál kezdőknek és tapasztalt játékosoknak egyaránt. Az elérhető bónuszajánlatok a következők:
– Tíz ingyenes pörgetés új tagoknak befizetés nélkül;
– üdvözlő bónusz a tét összegének 110%-a és 160 ingyenes pörgetés formájában;
– 50% bónusz a második befizetéskor;
– 50% bónusz és 30 elérhető pörgetés a harmadik befizetéskor.
Azok a játékosok, akik rendszeresen szeretnének játszani a klubban, örömmel veszik igénybe a VIP jutalmakat. A VIP jutalmak rendszeres pörgetések és készpénz az LV BET-en való játékért. Ezen ajánlatok mellett a kaszinó részletes naptárat biztosít az alternatív szervezett bónuszokról és versenyekről.
LV BET Club versenyek
A klub mindig új és innovatív módokat keres a tagok szórakoztatására, és a kaszinóversenyek tökéletesek erre. A klub különböző árusait egy teljesen új, interaktív és menő módon élvezheted, miközben lehetőséged van elképesztő jutalmakra is.
A legújabb kaszinójátékok közül néhányat versenyformátumban élvezhetsz. A blackjack, a videopóker, a rulett és a fix játékok rendszeres többjátékos versenyeken érhetőek el az LV Bet szolgáltatásban. Ezeken a versenyeken interakcióba léphetsz a többi játékostársaddal, akikkel éppen játszol, és még ingyenes pörgetéseket és VIP jutalmakat is kaphatsz. Az online kaszinó kétféle versenyváltozatot kínál:
– a letét aktiválásával;
– ingyen (Free Roll verseny).
Ezután egy bizonyos mennyiségű kreditet kapsz egy bizonyos ideig tartó játékért. A fő cél az, hogy ez idő alatt minél több kreditet gyűjts össze.
Ha az online szerencsejátékot a következő szintre szeretné emelni, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja magát az LV Bet online kaszinóban. Ez egy nagyszerű új lehetőség arra, hogy kipróbáld magad, és esélyt kapj arra, hogy nagyot nyerj egy viszonylag kis befizetésért.